Ο καιρός σήμερα Δευτέρα θα είναι καθαρός και μέχρι τις 17:00 το απόγευμα η θερμοκρασία θα  φτάσει τους 14°C. Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει καθαρός με την θερμοκρασία να πέφτει στους 8°C , η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και η υγρασία θα αγγίξει  το 92%.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καθαρός με  αραιή συννεφιά , η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 15°C , ενώ το βράδυ  η θερμοκρασία θα πέσει στους 9°C με αραιή συννεφιά και υγρασία η οποία θα φτάσει το 93%.

Την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει καθώς ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία μέχρι τις 11:00 το πρωί να αγγίζει τους 12°C, ενώ στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται βροχή και πτώση της θερμοκρασίας  στους 10°C. Το βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι συννεφιασμένος με την θερμοκρασία να πέφτει στους 7°C και την υγρασία να ξεπερνά το 90%.

Την Πέμπτη ο καιρός επιμένει να είναι συννεφιασμένος με θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 11°C τις πρωινές ώρες , ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 8°C και η υγρασία θα πέσει στο 66%

Την Παρασκευή ο καιρός ξανά επιστρέφει  στο ανοιξιάτικο κλίμα με την θερμοκρασία να φτάνει τους 16°C , ενώ το βράδυ θα παραμείνει καθαρός με την θερμοκρασία να πέφτει στους 9°C .

Τέλος, το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει καθαρός με αραιή συννεφιά , θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17°C , ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 10°C  και θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω της υγρασίας που θα φτάσει το 97%

ΠΗΓΗ: ΜΕΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Exit mobile version