Προχωράει η διαδικασία ανάπλασης της Πλατείας «Ηρώων». Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης στη δημοτική συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, ο Δήμος καταθέτει άμεσα την πρόταση για την ανάπλαση της πλατείας Ηρώων, η οποία θα έχει προϋπολογισμό περίπου 420.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα έργο που θα αναμορφωσει ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αλεξάνδρειας, στα οποία δεν έχει υπάρξει παρέμβαση εδώ και πολλά χρονια.
Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών θα ανατεθεί και η αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Πνευματικού Κέντρου, ωστε να ενορμονιστει αισθητικά με το κτίριο και τον παρακείμενο πεζόδρομο.
ΡΟΗ
- Ευχαριστήριο του Εκπολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Λουτρού
- Επίσκεψη Γκιουλέκα στο Επιμελητήριο Ημαθίας για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας
- Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 9ο Αντάμωμα στον Λούτρο
- Δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας
- Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την επόμενη Τρίτη 14 Ιουλίου
- Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών της Ιεράς Πανηγύρεως 2026 του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
- Δύο άνδρες και μία γυναίκα γνωστοί από τον αντιεξουσιαστικό χώρο οι συλληφθέντες για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη-Δύο ομάδες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ
- Αναστάτωση σε πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη-Τραυματίστηκε επιβάτης

