Σε μια εμβληματική επέτειο για τη Νάουσα, έρχεται μια πολύ σημαντική και ευχάριστη είδηση.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ότι υπέγραψε την απόφαση για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Νάουσας. Η Σχολή θα ενταχθεί στο μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων και οι πρώτοι 240 σπουδαστές θα έρθουν το Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζεται ότι η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, ο οποίος παράλληλα εξασφάλισε και χρηματοδότηση ύψους 550.000 ευρώ για την επαναλειτουργία της Σχολής.
Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε:
«Για μένα αποτελεί μια τεράστια ηθική ικανοποίηση η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα. Η Ημαθία αποκτά και πάλι μια παραγωγική σχολή ενώ είναι δεδομένα τα οφέλη για την πόλη, την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας και την τοπική οικονομία. Προχωράμε μπροστά με έργα και πράξεις για τον τόπο μας».
ΡΟΗ
- Tο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στην εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου “FashionKIC”
- Πραγματοποιήθηκε η τελετή – παράδοση του ανακαινισμένου Εργαστηρίου Πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Κοπανού
- Eρώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ, Φρέντη Μπελέρη για την ενίσχυση της τηλεϊατρικής στις νησιωτικές, ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές
- ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με πτώση
- Μητσοτάκης: «Δεν βλέπω κίνδυνο κλιμάκωσης με την Τουρκία» – Τι είπε για τη Χίο
- Συντάξεις χηρείας: Η απάντηση του e-ΕΦΚΑ για τον υπολογισμό τους μετά τις καταγγελίες, τι ισχύει
- Υπό ποινική έρευνα για υπεξαίρεση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ – Στην Eισαγγελία Aθηνών διαβιβάστηκε το πόρισμα
- Ο Γ. Αυτιάς εισηγητής του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού για το 2027

