Αγαπητοί μαθητές, γονείς και καθηγητές,
Στην Παγκόσμια Ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού, θέλω να επισημάνω τη σημαντική συνεισφορά που ο αθλητισμός και η φυσική δραστηριότητα έχουν στην υγεία, την ευεξία και την ανάπτυξη των παιδιών. Ο αθλητισμός δεν είναι απλά μια δραστηριότητα, αλλά ένας τρόπος ζωής που μας ενδυναμώνει σωματικά και ψυχικά.
Σήμερα, καλούμε τους νέους να ανακαλύψουν το χαρούμενο και ενδιαφέρον κόσμο του αθλητισμού, να ενθαρρύνουν τη σωματική τους καλλιέργεια και να αναπτύξουν αξίες όπως η αφοσίωση, η συνεργασία και ο αθλητικός πνευματισμός. Ο αθλητισμός διασχίζει σύνορα, ενώνει κοινότητες και προωθεί την ειρήνη και την κατανόηση.
Σαν αντιδήμαρχος παιδείας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες ευκαιρίες στα παιδιά μας για να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσω του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Ας συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε αυτήν την πορεία, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που ευδοκιμεί σε όλα τα επίπεδα.
Στην Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ας ενώσουμε τις δυνάμεις
μας για να προάγουμε τη φυσική δραστηριότητα και την υγιή ζωή.
Ας διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά του αθλητισμού και να καλλιεργήσουν το υγιές
μυαλό σε υγιές σώμα.
Σας εύχομαι μια ευτυχισμένη και ενεργή Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!
Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
Αθανάσιος Παντόπουλος
ΡΟΗ
- Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας ανέργων 18–29 ετών
- Ανακοίνωση Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας για το ΔΣ του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και το έργο των 10 εκατ. ευρώ
- Έρχεται ο Φάνης Λαμπρόπουλος στον αγώνα της Αλεξάνδρειας με τη Βέροια την Κυριακή
- Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας
- Διακοπή λειτουργίας σχολικών μονάδων στην Δ/Ε Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας λόγω διακοπών ύδρευσης και ηλεκτροδότησης
- Τσιάρας: Ικανοποιήσαμε σειρά αιτημάτων, υπάρχουν περιθώρια για παρεμβάσεις
- Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Τα αιτήματα και οι προτάσεις των Αγροτών
- Καταβολή ενισχύσεων de minimis ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας της Ημαθίας.

