Μαθητές & Εκπαιδευτικοί από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου επικοινωνούν, εκφράζονται, δημιουργούν, συνθέτουν και παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της μελέτης & των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης πολύμηνων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων.
H Εκδήλωση που διοργανώνεται από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex, χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων, το πρωί της Τρίτης 9, της Τετάρτης 10 και της Πέμπτης 11 Μαΐου 2023 (ώρα έναρξης 8:30). Αποτελεί την επισφράγιση των κόπων μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς, στοχεύει στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, στη διάχυση των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και απευθύνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας – μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς – και τις τοπικές κοινωνίες.
Ο Σύνδεσμος της Γιορτής Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2022-23 είναι: https://minedu-secondary.webex.com/meet/kpetrogian
ΡΟΗ
- Διακοπή νερού εξαιτίας ζημιάς σε αγωγό ύδρευσης από συνεργεία του Φυσικού Αερίου
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ:Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
- Ιός Δυτικού Νείλου:Πού καταγράφτηκαν νέα κρούσματα στην Αττική
- Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση ”Όχι άλλο κάρβουνο” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
- Αδειοδοτήθηκε και αποδίδεται σε λειτουργία η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά
- ”Προσωπικός Βοηθός”:Ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις-Τα κριτήρια και η ενίσχυση ανά μήνα
- Εορτολόγιο:Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Αυγούστου
- Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

