Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας  συγχαίρουν τους μαθητές   της Β΄ τάξης Γιοβανοπούλου Αντίκλεια-Μαρία  και Καπετάνο  Αλέξανδρο για τη διακρίσεις  που απέσπασαν στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Αγώνες-Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν  τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Συγκεκριμένα η Γιοβανοπούλου Αντίκλεια-Μαρία απέσπασε Εύφημο Μνεία στο Διαγωνισμό Ποίησης και ο Καπετάνος Αλέξανδρος  Βραβείο Κοινού στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας.

Συγχαίρουμε, επίσης, όλους τους μαθητές/μαθήτριές μας που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, αλλά δεν βραβεύτηκαν, γιατί σημασία έχει η προσπάθεια  και όχι το βραβείο.

Θεωρούμε ότι οι διακρίσεις των μαθητών μας αποτελούν εφαλτήριο για μελλοντικές τους επιτυχίες, καλλιεργούν το πνεύμα της Αγωνιστικότητας και ωθούν και άλλους  μαθητές του σχολείου μας να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς.

Ευχόμαστε στην Αντίκλεια-Μαρία και στον Αλέξανδρο να πιστεύουν στις ικανότητές τους  και να συνεχίσουν να  κυνηγούν τα όνειρά τους.

 

Η Διευθύντρια

και  ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών

του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Exit mobile version