Άνοιξε ο δρόμος για να δημοπρατηθεί η Ενεργειακή Αναβάθμιση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για το Νοσοκομείο Βέροιας. Ο στόχος για την ουσιαστική αναβάθμιση του νοσοκομείου ήταν υψηλός , όμως σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα θα επιτευχθεί λίαν συντόμως καθώς η απαιτούμενη μελέτη κατασκευής έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί.
Ο κύριος Ηλίας Πλιόγκας μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησε και το γεγονός της δημοπρασίας αλλά ευχαρίστησε και συγκεκριμένα άτομα που συνέβαλαν ενεργά για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Παρακάτω παρατίθεται ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πλιόγκα:
ΡΟΗ
- Ενοικιάζεται Γκαρσονιέρα στην Αλεξάνδρεια
- Χρηματιστήριο: Comeback των αγοραστών μετά τη διήμερη πτώση – Απώλειες στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου
- ΑΑΔΕ: Οι τουριστικές και αστικές περιοχές που θα βρεθούν το καλοκαίρι στο στόχαστρο 4.000 στοχευμένων επιτόπιων ελέγχων
- «Πράσινο φως» στην Ελλάδα από ESM και EFSF για πρόωρη αποπληρωμή δανείων 6,94 δισ. ευρώ
- Ορκίστηκε βουλευτής ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, στη θέση του εκλιπόντος Νίκου Ταγαρά
- Αποσφραγίστηκαν οι δύο δεσμευτικές προσφορές για τον διαγωνισμό αναβάθμισης και εκμετάλλευσης του πρώην ξενοδοχείου «Βέρμιον»
- Μητσοτάκης: Γρήγορη διεύρυνση, αλλά όχι πρόχειρη στην ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΝΔ με 22,7% στην πρόθεση ψήφου – Ακολουθεί η ΕΛ.Α.Σ. με 12,1%

