Δύο νέοι γιατροί προσλήφθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας ως μόνιμο προσωπικό. Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Βήτο , ο οποίος κατέχει την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας και θα αναλάβει με βαθμό Διευθυντή το τμήμα Εισαγόντων Περιστατικών και ο δεύτερος γιατρός είναι ο κ. Αθανάσιος Κραβάς που κατέχει την ειδικότητα της Ορθοπεδικής και θα αναλάβει καθήκοντα με το βαθμό Α’ στην Ορθοπεδική Κλινική. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Ηλίας Πλιόγκας ανέφερε ότι η ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Βέροιας είναι διαρκής και ότι τα τελευταία τρία χρόνια το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με συνολικά 41 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.
ΡΟΗ
- Συνέντευξη του Γιάννη Μοσχόπουλου στον “Π” για το νέο του βιβλίο “Τα Μυστικά του Βάλτου αλλιώς…”
- Βασίλης Κωνσταντινόπουλος: «Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Όρους Σινά και οι μεγάλες αστοχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
- Η Λίνα Τουπεκτσή στο Φόρουμ ¨Μια Υγεία¨
- Παύλος Παπαδόπουλος: O μαθητής από την Αλεξάνδρεια, που διακρίνεται στα Μαθηματικά και ονειρεύεται να γίνει αστροφυσικός!
- Διακοπή νερού σήμερα στο Π. Σκυλίτσι
- Ξεκίνησε ο νέος Πολεοδομικός σχεδιασμός της Αλεξάνδρειας για την επόμενη 15ετία – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο
- Οντισιόν για το θεατρικό έργο “Ματίας ο Πρώτος” της Άλκης Ζέη, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας
- Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου, για το σχεδιασμό του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αλεξάνδρειας