Δύο υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετήθηκαν στην νέα Πλατεία ΟΣΕ στην Αλεξάνδρεια.
Η χωρητικότητα των δύο κάδων μαζί κάδων είναι 2200 λίτρα αλλά ο όγκος των σκουπιδιών που χωράει είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς έχουν σύστημα συμπίεσης των απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ο οποιος μίλησε στον ΠΟΛΙΤΗ η χωρητικότητα που μπορούν να δεχτούν οι δύο υπόγειοι κάδοι ισούται με την χωρητικότητα 10 απλών κάδων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αλεξάνδρειας, γεγονός που σημαίνει μικρότερη κατάληψη δημόσιου χώρου από κάδους, λιγότερα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, μεγαλύτερη εξοικονόμηση.
Το άδειασμα των κάδων γίνεται από τα απορριμματοφόρα οχήματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνεται και με τους απλούς κάδους και δεν χρειάζεται κάποιος επιπλέον εξοπλισμός.
Όσον αφορά τους πολίτες μπορούν να πετούν τα απορριμματά τους πατώντας με το πόδι τους το κουμπί που υπάρχει. Οι κάδοι συμπεριλαμβάνουν σύστημα φωνητικών εντολών.
ΡΟΗ
- Συλλυπητήριο του «Έρασμου» για την εκδημία του Ν. Σαββίδη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Παρίσι με τους «πρόθυμους» για την Ουκρανία
- Μιλένα Αποστολάκη: Επιστολή με επτά ερωτήματα προς στον Γιάννη Στουρνάρα για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας
- Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση
- Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
- Συντάξεις:Πότε καταβάλλονται από τον e-ΕΦΚΑ-Το χρονοδιάγραμμα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο
- Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου – Το χρονοδιάγραμμα του e-ΕΦΚΑ
- Νέο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Απαντά με επιθέσεις κατά πλοίων στο Ορμούζ και αμερικανικών στόχων στο Μπαχρέιν

