Την Τετάρτη 12 Απριλίου, στο πλαίσιο των διαρκών επαφών με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εκπροσώπων φορέων, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, τον Διοικητή της Δομής Φιλοξενίας / Προσωρινής Υποδοχής Μεταναστών Αλεξάνδρειας κ. Κίμωνα Παράσχο, τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας κ. Γιάννη Γκιουρτζή, τον Γ.Γ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Νίκο Σουρλόπουλο , τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γιώργο Δημητριάδη και τον Γ.Γ του συλλόγου κ. Σωτήρη Αλεξόπουλο.
Στις συζητήσεις υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τον Δήμο, την τοπική κοινωνία, καθώς και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει έως σήμερα από την Κυβέρνηση για την επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
	ΡΟΗ
	
				- Αλεξάνδρεια: Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για τους Δημότες – Πρόγραμμα Νοεμβρίου για κάθε Δημοτική Κοινότητα
 - Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας: Ομιλία με θέμα την πρόληψη Καρδιαγγειακών νοσημάτων την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο
 - Φροντιστήριο “Πράξις”: Ομιλία για τους πρακτικούς τρόπους διαβασμάτος μαθητών Δημοτικού
 - Λινα Τουπεκτση: Τα ΕΛΤΑ δεν είναι αριθμοί! Είναι άνθρωποι!
 - Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Δήμου Αλεξάνδρειας για το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ
 - Κλείνει και το κατάστημα ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας – Αντιδράσεις για τα «λουκέτα» σε όλη τη χώρα
 - Επανεμφάνιση με μήνυμα: Η Φιλαρμονική ζητά την επαναλειτουργία της
 - Αλεξάνδρεια: Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
 

