Την Τετάρτη 12 Απριλίου, στο πλαίσιο των διαρκών επαφών με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εκπροσώπων φορέων, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, τον Διοικητή της Δομής Φιλοξενίας / Προσωρινής Υποδοχής Μεταναστών Αλεξάνδρειας κ. Κίμωνα Παράσχο, τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας κ. Γιάννη Γκιουρτζή, τον Γ.Γ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Νίκο Σουρλόπουλο , τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γιώργο Δημητριάδη και τον Γ.Γ του συλλόγου κ. Σωτήρη Αλεξόπουλο.
Στις συζητήσεις υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τον Δήμο, την τοπική κοινωνία, καθώς και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει έως σήμερα από την Κυβέρνηση για την επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
ΡΟΗ
- Τα 4 μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Ορκωμοσία πέντε Δημοτικών Αστυνομικών στον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας – Σημαντική ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας με νέο προσωπικό
- Αρχίζει η δίκη των Τεμπών – Αυστηρή φρούρηση στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στη Λάρισα
- ΕΝΦΙΑ: Όλα τα βήματα που πρέπει να γνωρίζετε
- Πότε και πόσα θα πάρετε για δώρο Πάσχα
- Πτώση 60χρονου ποδηλάτη με τραυματισμό στο κεφάλι στην ΠΕΟ Βέροιας – Θεσσαλονίκης
- ΔΕΥΑΑΛ: Παγκόσμια Ημέρα Νερού 22 Μαρτίου
- Σε επέμβαση στο κεφάλι υπεβλήθη ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε πάρκο στη Βέροια, τον εντόπισε περαστικός

