Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
KALIAANI
22 Οκτ 2018

Ξεκινά η επανακατασκευή του δαπέδου του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Υπεγράφη την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, η σύμβαση για το έργο «ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ–ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το ανωτέρω έργο εντάχθηκε, με την υπ’ αρ. πρωτ. 92462/29.8.2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017.

Στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, επιτελείται ένα διευρυμένο σύνολο δραστηριοτήτων, που αφορούν την άθληση. Φιλοξενεί εκτός των μαθητών του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου, Αθλητικούς συλλόγους και Τμήματα γυμναστικής.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν, αφορούν στην κατασκευή συστήματος ενός πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου, ελάχιστου συνολικού πάχους 9 mm, επί του υπάρχοντος δαπέδου PVC. Το έργο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία [90] ενενήντα ημερολογιακών ημερών, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά:
“Έπειτα από μία ακόμη συντονισμένη ενέργεια της Διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και ξεπερνώντας διαδικαστικές δυσκολίες και δυστοκίες, οδηγηθήκαμε σε μια σημαντική θετική εξέλιξη. Οποιαδήποτε ενέργεια οδηγεί σε βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, προσδίδει υψηλή κοινωνική προστιθέμενη αξία, και συνάδει με την επιθυμία μας να υποστηρίζουμε και να φροντίζουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας.

Σε τρεις μήνες το αργότερο, το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου της Πόλης μας, θα αποκτήσει ένα λειτουργικό και πάνω από όλα ασφαλές δάπεδο, το οποίο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση των αθλητικών μας συλλόγων, και κυρίως των μαθητών μας.

Τέλος, ως Δημοτική Αρχή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Συναδινό Ιούλιο, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για την καθοριστική συνεισφορά του στην επίτευξη της απόφασης για την υλοποίηση του έργου".

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 639 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top