Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Οκτ 2019

"Μαύρος καπνός" για την ομάδας της Αλεξάνδρειας από τη Γενική Συνέλευση Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η γενική Συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξάνδρειας δεν έβγαλε «λευκό καπνό» και δεν πάρθηκε απόφαση για την επαναλειτουργία της.

Αυτό που επικράτησε τελικά ήταν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ του πρώην προέδρου της ομάδας και άλλων στελεχών.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του Οδυσσέα Καλυβιώτη για τη δημιουργία μιας ομάδας σε άλλα πρότυπα που δεν θα έχει ως πρωτεύων στόχο την άνοδο σε μεγάλες κατηγορίες αλλά την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από την πόλη μας και το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο της.

Η πρόταση από κάποιους έγινε δεκτή με θετικό τρόπο ενώ άλλοι την απέρριψαν λέγοντας ότι αυτό που περιγράφεται δεν είναι ομάδα αλλά μια Ακαδημία.
Στο δια ταύτα της επαναλειτουργίας της ομάδας και της εισόδου της στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία το αντικειμενικό πρόβλημα στο οποό αναφέρθηκαν όλοι είναι η πίεση του χρόνου καθώς μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να καταγραφεί η ομάδα στην ΕΠΣ.

Ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε ότι χρόνος υπάρχει και ότι το μόνο που χρειάζεται αρχικά είναι η συγκρότηση ενός Διοικητικού Συμβουλίου και η κατάθεση παραβόλου 80 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μαστοροδήμος αλλά και άλλοι έριξαν μομφή στον κ. Σαμαρά για το χρόνο που επέλεξε να κάνει την Γενική Συνέλευση κατηγορώντας τον ότι το κάνει για να έχει ψήφο στις εκλογές της ΕΠΣ σε δύο χρόνια. Τον κατηγόρησαν επίσης ότι αυτός έιναι που διέλυσε την ομάδα.

Ο κ. Σαμαράς κατ'αρχάς απάντησε ότι είναι περήφανος για την ομάδα που έφτιαξε, και ότι αν δεν έρχονταν κάποια άτυχα αποτελέσματα κανείς δεν θα μιλύσε έτσι. Όσον αφορά για το χρόνο που επέλεξε να κάνει τη Γενική Συνέλευση είπε ότι στο προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από κανέναν για να αναλάβει την ομάδα ενώ τώρα υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν να το πράξουν. Τέλος έιπε ότι δεν πειθυμέι να έιναι ο ίδιος πρόεδρος αλλά θα βοηθήσει την ομάδα όπως μπορεί.

Παρ’όλ’αυτά οι εντάσεις έφεραν τα πράγματα στα άκρα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συγκρότηση νέου διοικητικού Συμβουλίου και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αργότερα θα αναρτηθούν και βίντεο από την Γενική Συνέλευση

DSC 0717web

DSC 0722web

DSC 0724web

DSC 0726web

DSC 0727web

DSC 0737web

DSC 0742web

DSC 0743web

DSC 0745web

DSC 0757web

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

PRAXIS2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top