Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
KALIAANI
18 Νοε 2019

Μέχρι τέλος του μήνα η αποκατάσταση του δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξάνδρειας είναι εκτός λειτουργίας λόγω των καταγγελιών που έγιναν για ολισθηρότητα του καινούργιου δαπέδου που τοποθετήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες και κόστισε περίπου 80.000 ευρώ.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ο οποίος δεν είχε παραλάβει ακόμα το έργο, πήρε δείματα του δαπέδου και τα έστειλε σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Αγγλίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ολισθηρότητά του είναι πέραν των κανονικού.

Πράγματι πριν λίγες ημέρες τα αποτελέσματρα από το εργαστήριο έδειξαν ότι το δάπεδο ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό και επικίνδυνο για τους αθλητές, γεγονός που το καθιστά ακατάλληλο για αγώνες.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημέρωσε τον εργολάβο για τα αποτελεσματα του εργαστηρίου, ο οποίος παραδέχτηκε την αστοχία του έργου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επιδιόρθωσή του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο εργολάβος πρόκειται αρχικά να ξύσει την επιφάνεια του δαπέδου και ακολούθως να περάσει ένα καινούργιο υλικό, το οποίο θα κάνει το δάπεδο κατάλληλο για αγώνες.

Η προθεσμία που έχει δοθεί είναι η 29η Ννοεμβρίου, σε 17 ημέρες απο σήμερα δηλαδή. Ο εργολάβος δηλώνει ότι θα προλάβει να αποκαταστήσει την αστοχία, οπότε μετά από αυτή την ημερομηνία το Γυμναστήριο λογικά θα παραδοθεί προς χρήση στους Συλλόγους.

Περιττόν να πούμε ότι οι Σύλλογοι περιμένουν εναγωνίως την ολοκλήρωση των εργασιών καθώς μέχρι σήμερα αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα Γυμναστήια όπως αυτό της Μελίκης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 461 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top