Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
13 Ιαν 2021

Από το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα μπούμε στη διαδικασία των μαζικών εμβολιασμών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι και χθες είχαν εμβολιαστεί 55.988 συμπολίτες μας. Είναι η πιο σύνθετη επιχείρηση που έχει αναλάβει το ελληνικό Κράτος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συνεργάζονται πολλά Υπουργεία. Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για την πορεία του εμβολιασμού. Κάθε πολίτης μπορεί να βλέπει τον αριθμό των εμβολίων που έχουν γίνει και να γίνονται και συγκρίσεις με τις υπόλοιπες χώρες. Και όπως δείχνουν τα στοιχεία είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ως προς την ταχύτητα του εμβολιασμού.


• Η Ελλάδα σήμερα έχει ήδη προαγοράσει 25 εκατομμύρια δόσεις. Και επειδή υπάρχουν εμβόλια διδοσικά και μονοδοσικά, αυτό αντιστοιχεί σε παραπάνω από 15 εκατομμύρια εμβόλια για περίπου 8 εκατομμύρια συμπολιτών μας. 

• Η δυσκολία είναι αυτή τη στιγμή που υπάρχουν λιγότερα εμβόλια, γι’ αυτό και υπάρχει μια σταδιακή αύξηση του εμβολιασμού και του αριθμού των εμβολίων που γίνονται ημερησίως, προκειμένου να κατανέμονται με έναν λογικό τρόπο.

• Υπολογίζεται ότι η Ελλάδα μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει στη διάθεσή της περί τα 4.000.000 δόσεις μέχρι τέλη Μαρτίου και άρα θα έχουν εμβολιαστεί κοντά στα 2.000.000 πολίτες.

• Κατά συνέπεια τον Μάρτιο θα είμαστε ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Από το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα μπούμε πια στη διαδικασία των μαζικών εμβολιασμών.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top