Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
27 Ιαν 2021

Γενική Συνέλευση της ΕΙΕΤ: Ο Περιφερειακός Τύπος πυλώνας δημοκρατίας και διαφάνειας στις τοπικές κοινωνίες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης, η ΤΑΚΤΙΚΗ Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία.

Η Ένωση ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου μετρά περίπου 90 μέλη ανά την Ελλάδα και αποτελεί μία από τις πιο ενεργές Ενώσεις Τύπου, με παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων και υπεύθυνες προτάσεις για το μέλλον του έντυπου Περιφερειακού Τύπου, ο οποίος παρά τα πολλά του προβλήματα αποτελεί ένα πυλώνα δημοκρατίας και διαφάνειας στις τοπικές κοινωνίες, μέσα στον κυκεώνα των fake news και της παραπληροφόρησης.

Στη γενική συνέλευση,τόσο ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Μουντάκης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και τα πολλά μέλη που συμμετείχαν, επαναδιατύπωσαν μεταξύ άλλων την ανάγκη να αναληφθούν δράσεις για τη στήριξη του Περιφερειακού τύπου τόσο από την Πολιτεία όσο και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού τύπου υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα κατάρτισης 600 εργαζομένων σε τρεις θεματικές ενότητας Α) διαδικτυακή δημοσιογραφία, Επεξεργασίας φωτογραφίας και Σχεδιασμό Εντύπων, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων τους, όσο και κάθε εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής σ’αυτό μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
και στο τηλέφωνο 2111019697 από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 9.00 έως 17.00

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

2021

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 267 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top