Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
02 Νοε 2017

Μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του  Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές Eνορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας, χθες Τετάρτη 1η Νοεμβρίου,  στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης.
Παρών στην αιμοδοσία και ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) κύριος Θεολόγος Ζώτος ο οποίος πραγματοποίησε χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού σε Φορείς της πόλης μας.
Η επόμενη αιμοδοσία θα προγραμματιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης αιμοδοτών που παρέστησαν στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Τους ευχαριστούμε όλους και τους ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.
Αλλά και όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν χθες στο Κέντρο Υγγείας Αλεξάνδρειας για να δώσουν αίμα και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν  ή δεν μπορούν να έρθουν στην πόλη μας λόγω της εργασίας τους, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο, για να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 23330-53071 & 072, από 09:00-14:00.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top