Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
13 Φεβ 2018

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ”

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σε μια πραγματικά πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Λαογραφικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση. Με επικοδομιτικούς διαλόγους ανάμεσα στο Δ.Σ. και τα μέλη έγινε μια γενικότερη αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου, τους άξονες δράσης, την οργάνωσή του, την οικονομική του σταθερότητα, και την γενικότερη προσφορά του στον πολιτισμό της πόλης μας.


Ο απολογισμός έκλεισε με την ευχή αυτός ο Σύλλογος να μην χαθεί, να συνεχίσουν τα μέλη και οι φίλοι, παλαιότεροι και νεότεροι, να τον στηρίζουν ώστε να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που γνωρίζει και μπορεί πάντα με σεβασμό σε μέλη, φίλους και θεσμούς.

14

Ακολούθησε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός, ο οποίος έδειξε πως οι επιλογές του Δ.Σ., στην ευαίσθητη αυτή περίοδο, της γενικής κρίσης, και ο πολύ καλός οικονομικός προγραμματισμός της χρονιάς, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη είσπραξη από συνδρομές μελών και με ελάχιστο κέρδος από τα τμήματα του χορευτικού καλύπτονται με αξιοπρέπεια τα λειτουργικά έξοδα και όχι μόνο.

7

Αμέσως μετά έκοψαν την πίτα και ακολούθησε ένα μικρό γλέντι με παραδοσικαούς χορούς και εδέσματα. Τυχερή του φλουριού ήταν η κα Τζουβάρα, η οποία παρέλαβε και το δωράκι της.

6

9

 1

2

4

5

8

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 209 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top