Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
01 Απρ 2020

Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας με τους Εθελοντές Νοσηλευτικής και την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του τμήματος, πραγματοποίησε βιωματικές εκπαιδεύσεις σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αλεξάνδρειας σε θέματα Ατομικής Υγιεινής, δίνοντας έμφαση στην σωστή τεχνική πλυσίματος χεριών, την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων καθώς και τα μέτρα προστασίας από τον νέο κορωνοϊό nCovid-2019.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν βιωματικές εκπαιδεύσεις σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, Πρόληψης Ατυχημάτων και Υγιεινού Τρόπου Ζωής. Ειδικότερα, οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στα εξής σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου- Σχοινά, Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων, Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Σκυλιτσίου, Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, Δημοτικό Σχολείο Λιανοβεργίου- Παλαιοχωρίου- Άραχου, Δημοτικό Σχολείο Κλειδίου και Κοινότητα Κλειδίου. Επίσης, στα εξής Νηπιαγωγεία: Νηπιαγωγείο Βρυσακίου, Νηπιαγωγείο Νησίου, Νηπιαγωγείο Καβασίλων, Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου, Νηπιαγωγείο Παλαιοχωρίου- Λιανοβεργίου, Νηπιαγωγείο Σταυρού και 4ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας.

2

3

4

5

6

 

 Επίσης, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος, κυρία Γραμματικοπούλου Ελένη, παρακολούθησε στις 25-2-2020 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μέτρα πρόληψης για την εποχική γρίπη – Τι είναι ο Κορωνοϊός;” που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας.

 Ακόμη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επανεκπαίδευση των Εθελοντών Νοσηλευτικής και πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκπαίδευση με θέμα το νέο κορωνοϊό nCovid-2019 καθώς και διανομή ενημερωτικών αφισών για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης μετάδοσης του νέου ιού.

 Παράλληλα, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας έχει έρθει σε επαφή με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλεξάνδρειας δηλώνοντας τη διαθεσιμότητά του σε περίπτωση που χρειαστεί.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 256 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top