Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
21 Νοε 2020

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για τον θάνατο του Γιώργου Πάντου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ο Σύλλογός μας θρηνεί! Ο Σύλλογός μας "χτυπήθηκε" δυνατά. Σχεδόν στην "καρδιά" του...!
Χάσαμε ένα ιστορικό μας στέλεχος που για συναπτά έτη αποτελούσε μέλος του Διοικητικού μας συμβουλίου. Χάσαμε τον εν ενέργεια Αντιπρόεδρό μας. Τον αξιοσέβαστο κ. Γ. Πάντο.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας άνθρωπος της "προσφοράς", μία χαρισματική φυσιογνωμία που κοσμούσε με την παρουσία του, τον Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Ένας άριστος παιδαγωγός που άφησε το στίγμα του στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση της περιοχής μας. Η μεγάλη του αγάπη όμως, ήταν οι αθλητές. Ανεξαρτήτου αθλήματος. Όραμά του να βλέπει τους νέους στους αγωνιστικούς χώρους. Γι αυτό πάσχιζε όλα τα χρόνια. Να φέρει τα παιδιά στον αθλητισμό.

Και τα κατάφερε "περνώντας από τα χέρια του" αναρίθμητοι αθλητές. Κι εκτός όλων των άλλων δίδασκε  Ήθος κι Αξιοπρέπεια! Απολάμβανε τον σεβασμό όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και ανά το Πανελλήνιο καθότι ενεργό μέλος του ΣΕΓΑΣ. Φρόντισε όμως να αφήσει κι αξιόλογο αντικατάσταση και συνεχιστή του έργου του. Τον υιο του Μάκη, που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει μαζί με τους αθλητές μας σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

<<Οι αναρίθμητες επιτυχίες, του αγαπημένου σου ΓΑΣ, είχαν όλες το στίγμα σου! Ήταν μεγάλη μας τιμή η παρουσία σου στο Σύλλογό μας. Αξιότιμε κύριε Αντιπρόεδρε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...! >>
 Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του κ. Γεωργίου Πάντου.
                      Το Δ.Σ.
       Γ.Α.Σ. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ"