Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
22 Δεκ 2020

Βέροια: Λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας & ανακύκλωσιμων υλικών τις ημέρες αργίας των Χριστουγέννων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 Η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς και την Κυριακή 27/12 θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας,  για την  αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, ενώ τη 2η μέρα των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει στο σύνολό της για την αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών. Τις παραπάνω ημέρες που η υπηρεσία  θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας  τα απορρίμματα και οι  ανακυκλώσιμες συσκευασίες  να  διατηρηθούν στις οικίες με σκοπό τη διατήρηση της καθαριότητας στο Δήμο.
 

Επίσης απαγορεύεται η απόθεση πλησίον των κάδων ή στα πεζοδρόμια ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία  με την υπηρεσία για τον προγραμματισμό  συλλογή τους (τηλ. επικοινωνίας  23313 50634 – 50595, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 06.00’ έως 14.00΄).
Επιπρόσθετα την περίοδο αυτή, λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει και τη χώρα μας και την αυξημένη χρήση  μέσων πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (μάσκες, γάντια κλπ), τα οποία ως μιας χρήσης αντικείμενα απορρίπτονται καθημερινά, αλλάζοντας την εικόνα και τη σύσταση των αστικών αποβλήτων, επισημαίνονται τα παρακάτω:
Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης, όπως και μικρο-απορρίμματα ΔΕΝ τα πετάμε στο δρόμο ή σε αποχετεύσεις.
Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης και άλλα μολυσμένα απόβλητα τα  συλλέγουμε σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες κλείνουμε όσο το  δυνατόν καλύτερα,  τις πετάμε μόνο στον ΠΡΑΣΙΝΟ κάδο.
Τα Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια, ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ και δεν τα πετάμε  ποτέ στο μπλε κάδο.
ΔΕΝ αφήνουμε τις σακούλες έξω από τους κάδους. Αν ο κάδος έχει γεμίσει βρίσκουμε κάποιον παρακείμενο.
Παρακαλούμε για την τήρηση  των παραπάνω συστάσεων, αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 244 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top