Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
13 Μαρ 2014

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον». Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Μαθηματικού Τμήματος του Α.Π.Θ. και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Μ.Ε. κ. Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Διαδίκτυο και δίκτυα γνώσης».

  

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2013-2014. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οκτώ (8) μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του Νομού Πέλλας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Ημαθιώτικους Μαθηματικούς διαγωνισμούς Υπατία και Καραθεοδωρή.

Βραβεύονται:

α) εξήντα έξι (66) μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 6ο διαγωνισμό «Υπατία», που διοργανώνει το Παράρτημα Ημαθίας. Είκοσι επτά (27) από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν και στον 6ο διαγωνισμό «Καραθεοδωρή» της επόμενης φάσης.

β) πενήντα εννιά (59) μαθητές Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 74ο διαγωνισμό «Θαλής», που διοργανώνει πανελλαδικά η Ε.Μ.Ε. Επτά (7) από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν και στον 74ο διαγωνισμό «Ευκλείδης» της δεύτερης φάσης και συμμετείχαν στην 31η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Αρχιμήδης».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης το παράρτημα θα τιμήσει τη μαθήτρια Παναγιώτα Καρατζά, η οποία διακρίθηκε με ασημένιο μετάλλιο στην 31η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Αρχιμήδης» και ήδη έχει βραβευθεί από την ΕΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον». Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Μαθηματικού Τμήματος του Α.Π.Θ. και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Μ.Ε. κ. Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Διαδίκτυο και δίκτυα γνώσης».

                                      

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top