13 Ιουλ 2017

Έγιναν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας στη Βέροια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Δήμος Βέροιας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων πραγματοποίησαν, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ., τα Εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας.


Τα Εγκαίνια χαιρέτησε με επιστολή ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ , κ. Γιώργος Πατούλης , Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κων/νος Βοργιαζίδης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Εθελοντισμού – Υγείας κ. Θεόφιλος Κορωνάς και ο Πρόεδρος Του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας .

Ακολούθησε διάλεξη με θέμα «Πρόληψη κακοήθων νεοπλασιών και καρδιαγγειακών νοσημάτων – Προσυμπτωματικός έλεγχος (CHECK-UP) από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας και Συντονιστή Δ/ντή της Παθολογικής Κλινικής ΓΝΗμαθίας (Μονάδα Βέροιας) κ. Χρήστο Κούτρα.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας είναι μια νέα δημοτική δομή, που έχει σκοπό την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.

Το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας , ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας .

Τα νοσήματα για τα οποία προτείνονται προληπτικές εξετάσεις είναι τα εξής:

1. Πρόληψη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής
2. Πρόληψη καρκίνου του παχέος εντέρου
3. Πρόληψη καρκίνου του μαστού
4. Πρόληψη καρκίνου του προστάτη
5. Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
6. Πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων – καρδειαγγειακός κίνδυνος
7. Πρόληψη μελανώματος

Το ΚΕΠ Υγείας στεγάζεται Σταδίου 51 (κτίριο παλαιών σφαγείων) και θα λειτουργεί τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 08:00 – 14:00
Τηλ. Επικοινωνίας 2331353813 και 2331353812

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Mezeklikia

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top