14 Ιουλ 2017

Πρόσληψη δύο μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Νάουσας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ενημερώνουμε ότι, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης δύο μονίμων Ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας και συγκεκριμένα:


Την 13-6-2017 ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Παπαδήμος Κωνσταντίνος, Επιμελητής Β΄ Παιδιατρικής, γεγονός που ενισχύει την Παιδιατρική κλινική της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας η οποία εφημερεύει πλέον περισσότερες ημέρες το μήνα.

Την 20-6-2017 ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Κυριακίδης Δημήτριος, Επιμελητής Α΄ Μαιευτικής–Γυναικολογίας. Ως εκ τούτου δρομολογήθηκε η άμεση επαναλειτουργία του Εξωτερικού Μαιευτικού-Γυναικολογικού Ιατρείου της Μονάδας έως ότου επανδρωθεί πλήρως η αντίστοιχη κλινική και είναι δυνατή η λειτουργία αυτής καθώς έχει ήδη εκδοθεί το ΦΕΚ διορισμού ενός ακόμη μονίμου Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας και αναμένεται η ανάληψη υπηρεσίας του.

Ενημερώνουμε ακόμη το κοινό ότι, όσον αφορά τη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων της Υγ. Μονάδας Νάουσας και έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου:

• Το Παθολογικό Τμήμα πραγματοποιεί τακτικό εξωτερικό ιατρείο κάθε Τετάρτη.

• Το Καρδιολογικό Τμήμα πραγματοποιεί τακτικό εξωτερικό ιατρείο τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη - Πέμπτη.

• Το Τμήμα Ω.Ρ.Λ. δέχεται 12 ραντεβού (από 10) κατά τις ημέρες που πραγματοποιεί τακτικό εξωτερικό (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή).

Η Διοικήτρια Γ.Ν.Ημαθίας – Μον. Νάουσας
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Mezeklikia

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top