Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
18 Σεπ 2017

Αυτή είναι η μέγιστη ηλικία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Αν έπρεπε να κάνετε μια εκτίμηση για το ιδανικό προσδόκιμο ζωής φαντάζομαι θα λέγατε τα 27 χρόνια αν ήσασταν rock star αλλά για όλους τους υπόλοιπους θνητούς τα 89 έτη ακούγονται σαν καλή ημερομηνία... εξόδου! 
Κι όμως  νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ολλανδία διαπίστωσε ότι η μέγιστη διάρκεια ζωής είναι τα 115,7 έτη για τις γυναίκες και τα 114,1 έτη για τους άνδρες. 
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η μελέτη του  Tilburg και Rotterdam's Erasmus University, εξετάζοντας στοιχεία από 75.000 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Ολλανδία τα τελευταία 30 χρόνια.
Ένας από τους τρεις επιστήμονες, υπεύθυνους για την διεξαγωγή της έρευνας, ο καθηγητής John Einmahl, δήλωσε – όπως αναφέρει ο Independent - ότι «Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι πλέον ζουν περισσότερο, αλλά οι γηραιότεροι ανάμεσά μας δεν ζουν περισσότερο».
Δηλαδή ναι, το μέσο προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί αλλά το ανώτατο όριο δεν έχει αλλάξει.
Για να γίνουμε ακόμα πιο σαφής, η έρευνα δεν αναφέρεται στο προσδόκιμο ζωής, αλλά στη διάρκεια ζωής, και πιο συγκεκριμένα στο πόσο μπορεί να ζήσει κανείς φροντίζοντας μόνος του τον εαυτό του.
Μία μελέτη που διεξήχθη στην Αμερική, κατέληξε σε παρόμοιο συμπέρασμα, προσδιορίζοντας το ανώτατο όριο στα 90 έτη και υποστηρίζοντας ότι ήταν μάλλον απίθανο να αυξηθεί κάποια στιγμή πέρα από τα 115 έτη.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top