Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
17 Μαρ 2018

Απίστευτο: Ο JFK θα «εκφωνήσει» την ομιλία που θα έκανε στο Ντάλας την ημέρα που δολοφονήθηκε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Χάρη στη δουλειά μηχανικών ήχου που χρησιμοποίησαν 800 ομιλίες και διαγγέλματα του 35ου προέδρου των ΗΠΑ που δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1963

Σε ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα προχώρησαν οι βρετανικοί Times σε συνεργασία με την ιρλανδική εταιρεία τεχνολογίας ήχου CereProc and Rothco καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν τη φωνή του Τζον Κένεντι προκειμένου ο JFK να «εκφωνήσει» την ομιλιά που θα έκανε στο Ντάλας το Νοέμβριο του 1963 όταν και δολοφονήθηκε στην αμερικανική πόλη.


Για να καταφέρουν να ακουστεί εκ νέου η φωνή του Τζον Κένεντι οι τεχνικοί χρησιμοποίησαν αποσπάσματα από περισσότερες από 800 ομιλίες και ραδιοφωνικά διαγγέλματα του Αμερικανού πολιτικού. 

Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τα δεδομένα που ανέλυσαν προκειμένου να ακουστεί ξανά η φωνή του 35ου προέδρου των ΗΠΑ.
Ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε σε ηλικία 46 ετών στις 22 Νοεμβρίου 1963 ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο που τον μετέφερε μαζί με την σύζυγό του Τζάκι Κένεντι, τον τότε κυβερνήτη του Τέξας Τζον Κόναλι και τη σύζυγό του, Νέλι.

Ο Κένεντι στην ομιλία του θα αναφερόταν στον πολύπλοκο κόσμο και στο πώς θα έπρεπε να ανταποκριθεί η αμερικανική ηγεσία αλλά και στις «αναπόφευκτες» φωνές που θα εξέφραζαν την αντιπολίτευση χωρίς εναλλακτική λύση.

 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top