Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
10 Φεβ 2021

Διευρύνεται η επιχείρηση «Ελευθερία»: Στο πρόγραμμα εμβολιασμών οι ηλικίες 60-64 και 75-79

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σήμερα και την Παρασκευή θα ξεκινήσουν να «φεύγουν» τα sms για το κλείσιμο ραντεβού - Στο 4,46% η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού

Ακόμη δύο ηλικιακές ομάδες εντάσσονται - σήμερα και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου - στον σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν να «φεύγουν» τα sms των ραντεβού για εμβολιασμό στους εγγεγραμμένους στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 60-64 ετών, για τους οποίους ανοίγει η σχετική πλατφόρμα. Οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας με το εμβόλιο της Astra Zeneca, θα αρχίσουν από τις 15 Φεβρουαρίου.

Αυτό το σύστημα εμβολιασμού θα «τρέξει» παράλληλα με το βασικό σύστημα εμβολιασμού, στο οποίο εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ανοίγει η διαδικασία των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα, αυτή των πολιτών 75-79 ετών.

Υπογραμμίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα έχουν διενεργηθεί 446.780 εμβολιασμοί πρώτης και δεύτερης δόσης, ποσοστό που αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού κατά 4,46%.

https://www.protothema.gr/

 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top