Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
02 Ιουν 2020

Υπό αυστηρά μέτρα λόγω κορωνοϊού η 94η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με τρόπο λειτουργίας απολύτως συμμορφωμένο με τις διατάξεις του νόμου που αφορά το υπαίθριο εμπόριο και τις τροποποιήσεις του εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του κορωνοϊού πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αιγίνιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόθεση του δήμου Πύδνας Κολινδρού είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις τιμές των ενοικίων των οικοπέδων, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης θα είναι 11-20 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις των εκθετών για την εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσουν γύρω στα μέσα Ιουνίου με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ορίσει το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου.

Οι αιτήσεις δεν θα κατατίθενται με αυτοπρόσωπη παρουσία εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του covid-19 αλλά θα γίνονται δεκτές είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) – ξεχωριστός από το κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου – ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά τις αιτήσεις των εκθετών της εμποροπανήγυρης.

Πηγή: odelalis.gr

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top