Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
29 Σεπ 2020

Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης από τα «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Μέχρι τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15.00’ παρατείνεται η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης από τα «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, δίνεται παράταση, προκειμένου οι υποψήφιοι λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της δράσης να προετοιμάσουν καλύτερα τα επενδυτικά σχέδιά τους.
Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΕ, αρμόδιος εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-2020 εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η υποβολή των αιτήσεων παρατείνεται, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, καταθέτοντας καλά προετοιμασμένα σχέδια διεκδίκησης της χρηματοδότησης.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ, www.ependyseis.gr και μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει οι επιχειρήσεις να αναρτήσουν και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής που αναφέρει η Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης.
Η δράση «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας» προκηρύχθηκε στις 9 Μαρτίου 2020 και στόχος της είναι η ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων στους τομείς της εφαρμοσμένης και πειραματικής έρευνας και της καινοτομίας από επιχειρήσεις είτε αυτόνομα είτε μέσω συμπράξεων και συνεργασιών επιχειρήσεων με ερευνητικά κέντρα και φορείς του Δημοσίου, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ και Κοινωφελή Ιδρύματα του Ν.4182/2013 που αποτελούν και τους υποψήφιους δικαιούχους.
Ο προϋπολογισμός της δράσης (δημόσια δαπάνη) είναι 6 εκ. ευρώ και χρηματοδοτούνται επενδυτικά σχέδια ύψους 20.000 έως 400.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 18 μήνες από την ένταξή τους στη δράση. Η δημόσια δαπάνη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του ΕΠ/ΠΚΜ, ΕΣΠΑ 2014-2020.
Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί έρευνας και διάδοσης γνώσεων έχουν τη δυνατότητα να επιχορηγηθούν για μισθολογικό κόστος, εξοπλισμό, μεταφορά τεχνογνωσίας, μελέτες, γενικότερα έξοδα κ.ά. Το ποσοστό επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις διαμορφώνεται ανάλογα με το καθεστώς ενίσχυσης που θα επιλέξει ο υποψήφιος δικαιούχος και το μέγεθος της επιχείρησης και για τους οργανισμούς έρευνας και διάδοσης γνώσεων είναι 100%.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο Περιφερειακό Εταίρο-Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ, ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ (τηλ 2310-480.000, www.kepa-anem.gr, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ επίσης μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά το ερώτημά τους μέσω της ιστοσελίδας www.kepa-anem.gr (πεδίο Στείλε το ερώτημά σου στη διεύθυνση: https://kepa-anem.gr/steile-to-erotima-sou/).
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 371 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top