Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
19 Οκτ 2018

Εγκρίθηκε η διακήρυξη του Βιολογικού Καθαρισμού των Τοπικών Κοινοτήτων του κάμπου της Νάουσας, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εγκρίθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η διακήρυξη του Βιολογικού Καθαρισμού των Τοπικών Κοινοτήτων του κάμπου της Νάουσας, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ. Πρόκειται για το έργο της ΔΕΥΑΝ με τίτλο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων των πεδινών οικισμών (Επισκοπή, Κοπανός, Χαρίεσσα, Αγγελοχώρι, Πολυπλάτανος) του Δήμου Νάουσας», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. 

 

Η δημοπράτηση του παραπάνω έργου σε συνδυασμό με το έργο «Κεντρικοί εξωτερικοί αποχετευτικοί αγωγοί των πεδινών οικισμών του Δήμου Νάουσας», προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, που δημοπρατήθηκε και αναμένεται ο ανάδοχος, συμπληρώνουν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό Δήμου Νάουσας και ΔΕΥΑΝ αναφορικά με βασικές υποδομές Ύδρευσης-Αποχέτευσης των Τοπικών Κοινοτήτων.

“Ένα ένα τα μεγάλα έργα του Δήμου Νάουσας μπαίνουν στη σειρά τους για ολοκλήρωση. Η προετοιμασία μας πιάνει τόπο, ο σχεδιασμός παίρνει σάρκα και οστά και η καθημερινότητα των δημοτών μας βελτιώνεται θεαματικά”δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

A_PAPADOPOULOS_NALMPANTHS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 197 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top