Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
06 Μαϊ 2020

Λύση στην οικονομική ασφυξία των κινηματογράφων λόγω του κορονοϊού, ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την έκκληση των αιθουσαρχών κινηματογραφιστών της χώρας και των εργαζομένων τους προκειμένου αμβλυνθούν τα ογκώδη οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας του COVID -19, κοινοποιεί στη Βουλή των Ελλήνων με σχετική Αναφορά του ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

 

Μεταφέρει έτσι την αγωνία τους για τον ορατό κίνδυνο εξάλειψης της κινηματογραφικής αίθουσας - χειμερινής και θερινής – και ζητάει από την Πολιτεία να εξετάσει τη δυνατότητα υιοθέτησης του πακέτου μέτρων που προτείνει η Πανελλήνια Ένωσή τους τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν «ασπίδα» στα μεγεθυμένα αδιέξοδά τους.

Αναλυτικά, η κατατεθείσα Αναφορά του κ. Τσαβδαρίδη είναι η εξής:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Βουλευτής Ημαθίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

05-05-2020

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τους Υπουργούς:

•       Οικονομικών

•       Πολιτισμού και Αθλητισμού

Θέμα: «SOS από τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας λόγω της Πανδημίας COVID -19»

Κύριοι Υπουργοί

Με την παρούσα αναφορά, σας κοινοποιώ την επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Αιθουσαρχών – Κινηματογραφιστών με την οποία και ζητά τη μέριμνα της Πολιτείας για να αμβλυνθούν τα ογκώδη οικονομικά προβλήματα στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της χώρας, που επλήγησαν βαθιά από την αναστολή λειτουργίας των κινηματογράφων λόγω των απολύτως δικαιολογημένων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID -19.

Στην επιστολή παραθέτονται σειρά προτεινόμενων παρεμβάσεων, δυνητικών φορολογικών ελαφρύνσεων και οικονομικών διευκολύνσεων που δύνανται να αποτελέσουν «ασπίδα» στα μεγεθυμένα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου. Αδιέξοδα τα οποία ευελπιστούν να αρθούν με αποφασιστικότητα από την Κυβέρνηση  αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο οριστικής εξάλειψης της κινηματογραφικής αίθουσας - χειμερινής και θερινής – .

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά για τις ενδεχόμενες ενέργειές σας στα αιτήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 388 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top