Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
05 Δεκ 2020

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Έκτακτη οικονομική ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω υγειονομικής κρίσης»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Να εξεταστεί η δυνατότητα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω Πανδημίας ζητάει ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη.

Με Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα (4 Δεκεμβρίου) στη Βουλή ο κ. Τσαβδαρίδης τονίζει ότι 9 μήνες μετά και την απαρχή της Εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας οι Αστυνομικοί της χώρας μας, παρότι διαρκώς στην πρώτη γραμμή το αγώνα για τη διασφάλιση της νομιμότητας σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, αποτελούν μία κατηγορία λειτουργών για την οποία – δυστυχώς – δεν έχει υπάρξει η αντίστοιχη με άλλες κατηγορίες μέριμνα της Πολιτείας για την έκτακτη οικονομική τους ενίσχυση.
Όπως σημειώνει ο Βουλευτής Ημαθίας, θα αποτελούσε μέγιστη πράξη αναγνώρισης του πολύπλευρου και εξαιρετικά δύσκολου έργου των Αστυνομικών εν μέσω υγειονομικής κρίσης εάν η Πολιτεία εξετάσει και προχωρήσει σε μία έκτακτη οικονομική ενίσχυσή τους. Και αυτό διότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί μας, μαζί με τους υγειονομικούς, δίνουν καθημερινά το υστέρημα της ψυχής τους για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους υγεία αλλά και αυτήν των οικογενειών τους και προσφιλών προσώπων.
Αναλυτικά, η κατατεθείσα Ερώτηση του κ. Τσαβδαρίδη είναι η εξής:
4 Δεκεμβρίου 2020
Προς τους Υπουργούς:
•             Οικονομικών
•             Προστασίας του Πολίτη
ΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: «Να εξεταστεί η δυνατότητα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω Πανδημίας»
Κύριοι Υπουργοί,
9 μήνες μετά και την απαρχή της Εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της συνεπαγόμενης υγειονομικής κρίσης οι Αστυνομικοί της χώρας μας, παρότι διαρκώς στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη διασφάλιση της νομιμότητας σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, αποτελούν μία κατηγορία λειτουργών για την οποία – δυστυχώς – δεν έχει υπάρξει η αντίστοιχη με άλλες κατηγορίες μέριμνα της Πολιτείας για την έκτακτη οικονομική τους ενίσχυση.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί μας, μαζί με τους υγειονομικούς, δίνουν καθημερινά το υστέρημα της ψυχής τους για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους υγεία αλλά και αυτήν των οικογενειών τους και προσφιλών προσώπων.
Θα αποτελούσε ως εκ τούτου μέγιστη πράξη αναγνώρισης του πολύπλευρου και εξαιρετικά δύσκολου έργου των Αστυνομικών εν μέσω πανδημίας εάν η Πολιτεία εξετάσει και προχωρήσει σε μία έκτακτη οικονομική ενίσχυσή τους κατά τα πρότυπα άλλων επαγγελματικών κλάδων πρώτης γραμμής. 
Μία τέτοια απόφαση, πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα, θα σήμαινε και την έμπρακτη επιβράβευση των προσπαθειών ενός κλάδου, στην αξιοσύνη, στην επάρκεια και στην αίσθηση του καθήκοντος του οποίου η χώρα μας βασίζει πολλά προκειμένου να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από την υγειονομική κρίση.
Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί:
Προτίθεστε να εξετάσετε μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων αστυνομικών της χώρας μας και αν ναι, πότε υπολογίζετε να υλοποιηθεί;
Ο ερωτών Βουλευτής
Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ
 
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

2021

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 234 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top