Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
10 Μαρ 2014

Λαική Συσπείρωση Αλεξάνδρειας: Άξιος ο μισθός του Δημάρχου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Από τη Λαική Συσπείρωση Αλεξάνδρειας λάβαμε το παρακάτω δελφίο τύπου που αναφέρεται στην Κυριακάτικη εκδήλωση παρουσίασης φου ψηφοδελτίου του Φ. Δημητριάδη. Παρακάτω το δελτίο τύπου:
Ο  νυν δήμαρχος Αλεξάνδρειας κατά την χθεσινή παρουσίαση  των υποψηφίων του, έκανε μια πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια να εξωραΐσει τη αντιδραστική  λειτουργία  του δήμου επί των ημερών του .
 
Φυσικά η πραγματικότητα όμως είναι πολύ σκληρή μαζί του και τον διαψεύδει σε όλα τα σημεία, αφού είναι προφανές ότι το μόνο του επίτευγμα, είναι η επιτυχής  προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφαρμόζεται με πρόσχημα την κρίση χρέους, σε βάρος και των δημοτών μας.
 
Το γεγονός ότι  ήταν πάντα σταθερά στο πλάι της πολιτικής που υλοποιεί η κυβέρνηση και η ΕΕ, και μόνιμα απέναντι στο λαό του δήμου μας, αποδεικνύεται και από την παρουσία και των τριών βουλευτών που εκλέγει η  Νέα Δημοκρατία στον νομό Ημαθίας, αλλά και  της τοπικής επιτροπής του ίδιου κόμματος στη χθεσινή εκδήλωση.
 
 Απόρροια της γενικής πολιτικής που σθεναρά  υποστήριξε, ήταν να φουντώσουν και στη περιοχή μας  τα προβλήματα της ανεργίας, της φτώχειας, της υποαπασχόλησης, της ραγδαίας μείωσης του εισοδήματος των εργαζομένων , της απομάκρυνσης όλων των υπηρεσιών από την πόλη της Αλεξάνδρειας ,του ουσιαστικού κλεισίματος του εργοστάσιου ζάχαρης, των καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολείων κτλ,κτλ.
 
Ακόμα και στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν ήταν συμμέτοχος,  έκανε πως δεν καταλαβαίνει ή έβγαζε ανέξοδα ψηφίσματα χωρίς να αντιδρά στα βάρβαρα μέτρα που τσακίζουν τη ζωή των δημοτών μας .
 
Συνειδητά προώθησε την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, εγκαθιστώντας εργασιακό μεσαίωνα στο δήμο μας, με προσλήψεις εργαζομένων με δίμηνα, πεντάμηνα η οκτάμηνα  διάφορα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και μηδαμινό μισθό.
 
Απόφασή του ήταν να αναθέσει σε ιδιώτη την μεταφορά των απορριμμάτων όταν είχε τη δυνατότητα να την κάνει ανέξοδα με φορτηγά που θα προμηθευόταν δωρεάν ο  δήμος μας.
 
Δυστυχώς τα χρόνια που πέρασαν επιβεβαίωσαν απόλυτα τις τοποθετήσεις που κάναμε πριν από τις εκλογές του 2010  για τη συμβολή της διοίκησης του δήμου στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
 
Δυστυχώς οι προτάσεις για την ανακούφιση του λαού που έκανε η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας»  είτε απορρίφθηκαν είτε αγνοήθηκαν στην πράξη.
 
Εμείς σαν "Λαϊκή Συσπείρωση" , δεν θυμηθήκαμε τώρα, προεκλογικά, τα προβλήματα των δημοτών μας γιατί όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαμε να τα αναδείξουμε  στο δημοτικό Συμβούλιο, κυρίως όμως μαζί με το λαό να τα αντιπαλέψουμε, να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.
 
Αυτό φυσικά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακούραστα και αποφασιστικά, με την υποστήριξη των συνδημοτών μας.
 
 Ευελπιστούμε ότι όλοι θα κριθούμε δίκαια και σύμφωνα με τα έργα μας.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 184 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top