Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
02 Φεβ 2015

Το ξήλωμα του πουλόβερ...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» κ. Ισαάκ Χαλκίδης παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, αμφισβητώντας ευθέως το μοντέλο διοίκησης του δημάρχου κ. Γκυρίνη.
Η παραίτηση αυτή είναι ίσως η απαρχή εξελίξεων που θα ακολουθήσουν και που θα αποκαλύψουν τις πραγματικές αδυναμίες της διοίκησης Γκυρίνη, οι οποίες μέχρι σήμερα αποκρύπτονταν λόγο της περιόδου χάριτος που απολάμβανε.
Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Χαλκίδης αφήνει πολλά υπονοούμενα σε βάρος του δημάρχου τα οποία προκαλούν εύλογα ερωτηματικά στους δημότες και για τα οποία θα χρειασθεί να δοθούν εξηγήσεις. 
Λέει ο κ. Χαλκίδης: 
«Κάνατε, όμως λάθος κ. Δήμαρχε, δεν πουλάω τα πιστεύω μου και τις αρχές μου για την τοπική αυτοδιοίκηση, με μία θέση του αντιδημάρχου, όπως κάνατε λάθος να πιστεύετε ότι μπορεί να πορευτούμε με αυτόν τον τρόπο διοίκησης».
Χρησιμοποιώντας «γύφτικα… καρφιά…» κατά του κύρους του δημάρχου, ο κ. Χαλκίδης λέει στην συνέχεια της επιστολής του ότι δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το ΤΙΠΟΤΑ ή με το ΛΙΓΟ, με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , την ΑΝΑΣΤΟΛΗ και την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της διοίκησης Γκυρίνη.
Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ήδη άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν αφορά το πουλόβερ της διοίκησης Γκυρίνης ή της πολιτικής οικογένειας ΧΑΛΚΙΔΗ.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 428 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top