Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
KALIAANI
15 Οκτ 2013

Εκπαιδευτικό τριήμερο των Προσκόπων Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Είναι γεγονός ότι το σύγχρονο Προσκοπικό πρόγραμμα ,τόσο όσο αφορά την Προσκοπική μέθοδο (έμπρακτη εφαρμογή του Νόμου και της Υπόσχεσης , εκμάθηση μέσα από την πράξη και το παιχνίδι , συμμετοχή σε μικρές ομάδες , προοδευτικά και ελκυστικά προγράμματα και προσωπικό παράδειγμα) και τα μέσα (αυτοδιοίκηση , αυτοενέργεια , αυτοεκπαίδευση , άμιλλα ) που χρησιμοποιεί , αλλά ακόμη και όσο αφορά το πλαίσιο δραστηριοτήτων του (ερασιτεχνικές ασχολίες παιδιών) , καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μελών του Προσκοπισμού.

 

Έτσι λοιπόν το περασμένο τριήμερο τα στελέχη των Προσκόπων Αλεξάνδρειας εκπαιδεύτηκαν πάνω στην κατασκηνωτική τεχνική που πρέπει να ακολουθούμε στις δράσεις μας. Ενήλικα στελέχη πέρασαν με επιτυχία την αρχική εκπαίδευση Προσκοπικών γνώσεων στο Κιλκίς , καθώς και  στελέχη των έξι Ενωμοτιών Αλεξάνδρειας φιλοξένησαν Προσκόπους από Κατερίνη και Βέροια και διανυκτέρευσαν όλοι μαζί στον Αη Ιωάννη Νησελίου .

Στόχος μας είναι η σωστή εφαρμογή της μεθοδολογίας ανά κλάδο , η αποτελεσματική ενθάρρυνση της συμμετοχής των παιδιών  και το ποικίλο Προσκοπικό οργανωμένο πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά τον Παπα-Αντώνη του χωριού Νησελίου που επισκέφθηκε την εκπαίδευση στελεχών στον Αη Ιωάννη μιλώντας μας για την ιστορία του χωριού . Έσο Έτοιμος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 183 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top