Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
01 Μαρ 2019

Στο πλευρό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, το Κέντρο δια βίου Μάθησης Easy Education

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά το Κέντρο δια βίου Μάθησης EasyEducation με έδρα τη Βέροια, το οποίο στηρίζει το έργο της καλύπτοντας χρηματικά λειτουργικές δαπάνες για το έτος 2019.

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, αριθμεί σήμερα περισσότερα από 34.000 μέλη και διαθέτει μία πλούσια συλλογή 150.000 τεκμηρίων. Αξιοποιώντας τη δωρεά του Ιδρύματος BillandMelindaGates αναβάθμισε τις υπηρεσίες της και δημιούργησε καινούργιες, όπως το στούντιο ηχογράφησης, την αίθουσα εκδηλώσεων και τον χώρο για την Τοπική Ιστορία. Η Βιβλιοθήκη είναι ΝΠΔΔ, υπάγεται και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Την επιτυχημένη λειτουργία της όμως, στήριξαν και στηρίζουν και μεμονωμένοιιδιώτες, εταιρείεςτουιδιωτικούτομέα, δημόσιες επιχειρήσεις και φιλανθρωπικά σωματεία.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, παρέχει ολοκληρωμένες και συνολικές λύσεις εκπαίδευσης με περισσότερα από 50 προγράμματα σπουδών προς επιλογή και αξιοποίηση. Από το 2008 έως σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 8.000 πολίτες κάτοικοι της Ημαθίας και περισσότεροι από 4.000 εκπαιδευόμενοι πανελλαδικά παρακολουθώντας προγράμματα e-learning.

Website: http://www.libver.gr

           https://www.easy-education.gr/

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 348 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top