Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
18 Φεβ 2014

«Mail art» για παιδιά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 11.00-12.30 το πρωί

Εργαστήριο «Mailart»…

H καλλιτεχνική ομάδα TeeToTum (Σβούρα)παρουσιάζει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας εργαστήριο για παιδιά με θέμα την ταχυδρομική τέχνη η αλλιώς «mail art». Τα παιδιά θα αφηγηθούν ιστορίες της πόλης μας και της καθημερινότητας φορώντας ένα μαγικό καπέλο ιστοριών, που έρχεται από χώρα μακρινή, θα ακούσουν ένα μουσικό κομμάτι γραμμένο για μία από τις δράσεις της ομάδας σχετικό με το mail art και φυσικά θα ζωγραφίσουν. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να περιεργαστούν έργα ζωγράφων από όλο τον κόσμο που έχουν πραγματοποιηθεί με ποικιλία τεχνικών ανάλογα με το  πνεύμα της mail art. Τα έργα των παιδιών θα είναι μικρών διαστάσεων καθώς στη συνέχεια θα εκτεθούν συγχρόνως με έργα ενηλίκων που έχουν ήδη δουλέψει με ένα παρόμοιο σκεπτικό.

Αυτή η δραστηριότητα αποτελεί πρόδρομο της έκθεσης mail art που θα παρουσιαστεί αργότερα και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

Με τη Γεωργία Γρηγοριάδου και τη Φωτεινή Χαμιδιελή. Για παιδιά 9-14 ετών. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

*Η ομάδα TeeToTumιδρύθηκε από την εικαστικό Γεωργία Γρηγοριάδου το 2007 και μέχρι σήμερα έχει επιμεληθεί ποικίλες εκθέσεις και δράσεις.

 

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη

Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8, τηλ. 2331024494

 

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με Δωρεά του

Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 212 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top