Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
23 Νοε 2015

Να εκσυγχρονίσουμε τις αντιλήψεις μας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Γράφει ο Ο Φίλιππος Σουρλόπουλος

Πριν από χρόνια ο τότε νομάρχης Ανδρέας Βλαζάκης πήρε την δύσκολη απόφαση να μεταφέρει τους επιστήμονες της ΥΕΒ στην νομαρχία προκειμένου να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Η απόφαση εκείνη του νομάρχη είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας διότι προφανώς δεν έβλεπε αυτό που έβλεπε ο Ανδρέας Βλαζάκης.

Τότε ο ΠΟΛΙΤΗΣ , κόντρα στις τοπικές αντιδράσεις βγήκε με πρωτοσέλιδο "Ο ΒΛΑΖΑΚΗΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΥΝΙ... του Ρουμλουκιού"..

Τώρα που η πατρίδα μας και ειδικότερο ο μικρός τόπος του Ρουμλουκιού έχει πληγή οικονομικά είναι ανάγκη να εκσυγχρονίσουμε τις γνώσεις μας εγκαταλείποντας την μοιρολατρική στάση όπου κάποιος περιμένει να ζήσει από τις ενισχύσεις και τη παρασιτική οικονομία. Είναι ανάγκη πρώτα οι αγρότες και μετά όλοι εμείς να εγκαινιάσουμε με εξωστρεφή στάση απέναντι στα προβλήματα και με πολύ δουλειά να αποκτήσει ξανά το Ρουμλούκι την ευημερία που είχε αλλά την έχασε τις τελευταίες δεκαετίες.

Το σχόλιο μου αυτό το έγραψα με αφορμή την φωτογραφία του Δημήτρη Πανταζόπουλο στο χωράφι.

Μου θύμισε ότι κάποτε όλος ο πληθυσμός του Ρουμλουκιού ως σημείο αναφοράς στην καθημερινή τους ζωή είχε το χωράφι και την παραγωγή του και όχι το καφενείο και τις αποσύρσεις...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top