Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Σεπ 2016

Η βροχόπτωση άνοιξε "πληγές" και στη Διοίκηση Γκυρίνη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μπορεί οι αγρότες στην περιοχή του ΠΛΑΤΕΟΣ να μετρούν τις πληγές που τους άφησε η τελευταία βροχόπτωση, την ίδια στιγμή όμως και ο δήμαρχος κ. Γκυρίνης μετράει το μέγεθος της πληγής που ανοίχτηκε, και δύσκολα θα κλείσει, εξαιτίας της σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ του κ. Μόσχου Κυτούδη και της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Πλατέως κυρίας Μάρθας Παντοπούλου.

Ο κ. Κυτούδης αντιλαμβανόμενος από καιρό ότι η κυρία πρόεδρος με την ανοχή του δημάρχου και επωφελούμενη της απουσίας αντιδημάρχου στην περιοχή του ΠΛΑΤΕΟΣ λειτουργεί η ίδια ως αντι-δήμαρχος και συστηματικά «αγωνίζεται» να αποδομήσει, με διάφορους τρόπους, τους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των Τοπικών συμβουλίων της περιοχής, είδε την καταγγελία της, ως σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του και πέρασε σε ολομέτωπη επίθεση καταγγέλλοντας συμπεριφορές και ενέργειες της κυρίας προέδρου που κινούνται στις παρυφές της νομιμότητας.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος βρίσκεται σε δεινή θέση δεδομένου ότι ήδη υπάρχουν παλιές ανοιχτές πληγές και μερικά από τα βασικά στελέχη της παράταξης προβληματίζονται σχετικά με την πάρα πέρα στάση τους.

Πρόσφατα μάλιστα συνέβη και ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ ενός αντιδημάρχου και ενός προέδρου σχολικής επιτροπής που λίγο έλειψε να ματώσουν μύτες.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα στο εσωτερικό της παράταξης που δύσκολα θα μπορέσει ο κ. Γκυρίνης να επαναφέρει την ενότητα και να αποτρέψει το σκάφος από την πορεία του προς τα βράχια...

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μόσχος Κυτούδης, ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημοτικούς συμβούλους και επίσης επιτυχημένος πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί... αν δεν διαπιστώσει ότι γίνονται διορθωτικές κινήσεις από τον δήμαρχο κ. Γκυρίνη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 789 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top