Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
27 Σεπ 2016

Ακόμα μια φορά μας προλαβαίνουν τα προβλήματα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δυστυχώς τα γεγονότα για μια ακόμα φορά μας προλαβαίνουν και ως εκ τούτου μας βρίσκουν ανέτοιμους να τα αντιμετωπίσουμε.

Αυτό συμβαίνει και με το ενδεχόμενο τα προσφυγόπουλα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο από τα δημοτικά σχολεία της Αλεξάνδρειας.
Από την πρώτη ημέρα που ήρθαν οι Σύροι πρόσφυγες στην Αλεξάνδρεια ήταν βέβαιο ότι θα προέκυπτε η ανάγκη να πάνε τα παιδιά σε σχολείο , να έχουν οι γονείς τους έναν χώρο προσευχής και πολλές άλλες ανάγκες που έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε ξένη Χώρα.
Δυστυχώς η δημοτική αρχή “κολημένη” στο παρόν δεν κάνει τον κόπο ή δεν μπορεί να προβλέψει το αύριο και έτσι όταν τα προβλήματα παρουσιάζονται την βρίσκουν αδιάβαστη... φοβική και αδύναμη να δώσει λύσεις.
Και για να μην παρεξηγηθώ ολόκληρο το κράτος λειτουργεί έτσι.
Επομένως οι όποιες υπερβολικές φωνές ακούγονται από συμπολίτες μας, γονείς μαθητών, κατά του ενδεχομένου να πάνε τα προσφυγόπουλα σε κάποιο σχολείο προκύπτει κυρίως από το γεγονός ότι το κράτος και η δημοτική αρχή δεν φρόντισαν εγκαίρως να βάλουν το θέμα στο τραπέζι των συζητήσεων ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και να αναζητηθεί η καλύτερη λύση προασπίζοντας αφενός την υγεία των δικών μας παιδιών και φυσικά και των προσφυγόπουλων και αφετέρου δίνοντας την ευκαιρία στα προσφυγόπουλα να παρακολουθούν μαθήματα όσο θα βρίσκονται στην Χώρα μας και στην πόλη μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top