Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
18 Νοε 2016

Καταγγελία πολίτη - γονέα ότι τον εξύβρισε τοπικός άρχοντας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πριν λίγες μέρες στην εφημερίδα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ήρθε μια επώνυμη καταγγελία συμπολίτη - γονέα της Αλεξάνδρειας με την οποία καταγγέλλει ότι ένας τοπικός άρχοντας τον σταμάτησε στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και τον εξύβρισε με βαρείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα και κάποια προσωπικά δεδομένα του γονέα που έχουν σχέση με οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Δήμο.


Όπως καταγγέλλει ο συμπολίτης μας, η φραστική αυτή επίθεση έγινε επειδή ο ίδιος ασκεί κριτική στη Διοίκηση Γκυρίνη.

Για το συμβάν αυτό ο καταγγέλλων ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, ενώ όπως μας είπε ενημέρωσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Μπρουσκέλη.

Τέτοιου είδους περιστατικά, αν συνέβησαν, είναι απαράδεκτα και πρέπει να είναι καταδικαστέα από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ότι στο επεισόδιο αυτό εμπλέκεται, όπως καταγγέλλεται, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κάνει την καταγγελία ακόμα πιο σοβαρή.

Αποφεύγουμε πάντως να αναφέρουμε τα ονόματα που εμπλέκονται στο περιστατικό, γιατί δεν έχουμε ακόμα διασταυρώσει τα στοιχεία της καταγγελίας και δεν θέλουμε να θίξουμε υπολήψεις συμπολιτών μας, πόσο μάλλον τοπικών αρχόντων.

Το δημοτικό συμβούλιο και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης οφείλει να διερευνήσει την καταγγελία ώστε να διασφαλίσει το κύρος της Διοίκησής του αλλά και να προστατεύσει την αξιοπρέπεια του κάθε συμπολίτη μας από ενδεχόμενες αλαζονικές συμπεριφορές.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει ολόκληρη την καταγγελία του συμπολίτη μας γονέα, και το όνομα του δημοτικού συμβούλου που φέρεται να τον εξύβρισε, η οποία είναι στη διάθεση των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας για περαιτέρω διερεύνηση.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 641 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top