Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
08 Δεκ 2016

Μόσχος Κυτούδης: Δεν είμαι ευχαριστημένος από την λειτουργία του Δήμου - ΒΙΝΤΕΟ Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με το που μαθεύτηκε ότι ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Μόσχος Κυτούδης θα δώσει συνέντευξη στην ΤV ΕΓΝΑΤΙΑ, βγήκαν κάποια "παπαγαλάκια" του δημάρχου και διαλαλούν... οτι δήθεν ο κ. Κυτούδης λειτουργεί «εν θερμώ» και ότι δίνει συνέντευξη επειδή ο δήμαρχος προσφάτως τον παρέκαμψε στο βάψιμο κάποιων σχολείων.

Προφανώς αυτά τα "παπαγαλάκια" πλανώνται πλάνη οικτρά διότι ο Μόσχος Κυτούδης πριν από ένα χρόνο είχε διατυπώσει τις ανησυχίες του για την πορεία της διοίκησης του δήμου και δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε δυσάρεστος λέγοντας σκληρές αλήθειες και καμιά φορά κοντράροντας με κάποιους της διοίκησης, οι οποίοι με τις ανόητες ενέργειες τους εξέθεσαν τον δήμαρχο, την διοίκηση και συνολικά την παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με την οποία εξελέγησαν.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στον ΠΟΛΙΤΗ ο κ. Κυτούδης από τον Μάρτιο του 2016, όταν με αφορμή την επανεκλογή του ως πρόεδρος του ΤΟΕΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, τον ρωτήσαμε αν είναι ευχαριστημένος με την λειτουργία του δήμου, όσο είναι ευχαριστημένος με την πραγματικά υποδειγματική λειτουργία του ΤΟΕΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Ο κ. Κυτούδης με κάποια δικαιολογημένη δυσφορία αλλά και με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, δηλώσε τότε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την λειτουργία της διοίκησης και είχε πει μάλιστα ότι θα έπρεπε ο δήμαρχος κ. Γκυρίνης να συγκαλεί την Ομάδα πιο συχνά για να συζητιόνται όλα τα θέματα και στην συνέχεια να λειτουργούν όλοι συλλογικά και όχι ο ένας να υπονομεύει τον άλλο...

Ας μην εκπλαγούν λοιπόν κάποιοι αν στην συνέντευξή που θα δώσε στην ΤV ΕΓΝΑΤΙΑ και στον δημοσιογράφο κ. Καφτεράνη ακούσουν από τα χείλη του Μόσχου Κυτούδη να λέει αλήθειες, ενδεχομένως και σκληρές, αλλά με μοναδικό στόχο να χτυπήσει το καμπανάκι στον δήμαρχο και στην παράταξη ολόκληρη να αλλάξουν ρότα πριν η κατάσταση γίνει ΜΗ αναστρέψιμη.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 232 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top