Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
04 Οκτ 2017

Ελπιδοφόρα η παρουσία νέων επαγγελματιών στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Κάθε φορά που μία ομάδα ή περισσότερες νέων επαγγελματιών αποφάσιζαν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Εμπορικού Συλλόου, μία ελπίδα γεννιόταν στους εμπόρους ότι κάτι καλό θα συμβεί προς όφελος του κλάδου τους και γενικότερα του τόπου.

Δυστυχώς , πλην ελαχίστων περιπτώσεων , πολύ σύντομα οι νεοεκλεγείσες διοικήσεις έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να καούν οι ελπίδες των εμπόρων εξαιτίας είτε του διχασμού μεταξύ των μελών της διοίκησης είτε της ανικανότητας κυρίως του προέδρου να εμπνεύσει τους κουρασμένους και απογοητευμένους εμπόρους και να εφαρμόσει νέες πρακτικές και αντιλήψεις στον τρόπο διοίκηση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρείας σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση ανυπαρξίας και οι έμποροι δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση χωρίς να έχουν κάπου να ακουμπήσουν.

Αλλά και η ίδια η πόλη δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας των ερασιτεχνισμών των εκάστοτε διοικήσεων του δήμου και της αδυναμίας των άλλων φορέων να βάλουν φρένο στην κατηφόρα της πόλης και στην συνέχεια να γίνει η μεγάλη ΣΤΡΟΦΗ προς το μέλλον.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πολύ ελπιδοφόρα η παρουσία νέων επαγγελματιών οι οποίοι κατεβάζουν ψηφοδέλτιο στον Εμπορικό Σύλλογο και φιλοδοξούν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους αλλά και τον τόπο γενικότερα.

Σουρλόπουλος Φίλιππος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top