Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
06 Οκτ 2017

Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας δηλώνει ο Γιάγκογλου Αναστάσιος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2017 τα Επιμελητήρια της χώρας κατεβαίνουν σε εκλογές για να αναδείξουν νέες διοικήσεις και νέους ανθρώπους, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία των παλαιών, με κύριο μέλημα τη στήριξη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας. Για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας μια ομάδα επαγγελματιών, καταρτίζουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο οποίο αναλαμβάνω επικεφαλής, με στόχο ένα αποτελεσματικότερο Επιμελητήριο, «βιτρίνα» του δυναμισμού μιας ανανεωμένης ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Ένα Επιμελητήριο που θα επανασυνδέσει το σύνολό του επιχειρηματικού κόσμου με τον θεσμό.
Ένα Επιμελητήριο που θα ενθαρρύνει δια της επαγγελματικής εκπαίδευσης , τις παραγωγικές δυνάμεις να δραστηριοποιηθούν και να εκσυγχρονίσουν δομές και λειτουργίες, οργανωμένο, από την επιχείρηση για την επιχείρηση, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος.

Οφείλοντας να συμβαδίσουμε με τις ανάγκες και τις ευκαιρίες μιας νέας εποχής, με καινοτόμο πνεύμα και δυναμισμό, ξεκινούμε μια ειλικρινή και συγκροτημένη πορεία για την επόμενη μέρα, υπηρετώντας δημιουργικά την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με εργατικότητα, επιμονή, γνώση και αδιάλειπτη παρουσία, που έχει οράματα και δυνατότητες υλοποίησης του στόχου. Ενός στόχου που καλείται να εξελίξει το Επιμελητήριο σε βασικό φορέα οργανωμένης προώθησης συναινετικών μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών, αναδεικνύοντάς το, σε κάθε ευκαιρία.

Όμως, δεν μας αρκεί μόνο η στοχοθεσία. Πρέπει να είμαστε και ακριβείς. Εάν ο στόχος είναι ένα ορθά δομημένο Επιμελητήριο, το σημάδι είναι η επιλογή της σωστής στρατηγικής με τις τακτικές της. Δίχως ματαιοδοξία και με αέρα πραγματισμού, χωρίς εσωτερικές αντιφάσεις, ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές συνθήκες, χαράζοντας νέα στρατηγική. Δίχως να ομφαλοσκοπούμε και να εθελοτυφλούμε, επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας ώστε το Επιμελητήριο, να αποτελεί αναπτυξιακή επιλογή και όχι νομική υποχρέωση.
Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα μέλη του συνδυασμού μας.
Επίσης, καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογές, με την ευχή να διανύσουμε την περίοδο αυτή με υπευθυνότητα, διαφυλάττοντας, όπως αρμόζει, το κύρος του αρχαιότερου θεσμού της επιχειρηματικής κοινότητας.
Γ Ι Α Γ Κ Ο Γ Λ Ο Υ Α Ν Α Σ Τ Α Σ Ι Ο Σ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 246 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top