Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
22 Νοε 2017

Ο Θεοχάρης "καρφώνει" τον Μιχάλη Χαλκίδη για το ταρτάν του Σταδίου Αλεξάνδρειας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, ύστερα από διαμαρτυρίες πολιτών, συζητήθηκε το θέμα του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας, το οποίο είναι ανολοκλήρωτο εδώ και δέκα χρόνια.

 Πάνω στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης κ. Γιώργος Θεοχάρης, ο οποίος επί Δημαρχείας Γκιόνογλου ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Σταδίου και γνωρίζει το θέμα καλύτερα από τον καθένα.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Θεοχάρης αφού είπε ότι το πρώτο μισό του ταρτάν έγινε με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο τότε Βουλευτής κ. Χαλκίδης, στη συνέχεια "κάρφωσε" τον κ. Χαλκίδη λέγοντας ότι στις επόμενες εκλογές τον "γέλασε" και του είπε πως δεν θα το κάνει το έργο διότι δεν πήρε πολλές ψήφους από την Αλεξάνδρεια!!!

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση "εκδικητικότητας" ενός Βουλευτή προς τον Αλεξανδρινό λαό. Στην ουσία αυτό που καταγγέλει ο κ. Θεοχάρης είναι ότι ενώ ο κ. Χαλκίδης μπορούσε να βοηθήσει και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου, εντούτοις δεν έκανε τίποτα γιατί δεν πήρε όσες ψήφους ήθελε από την περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Η καταγγελία του κ. Θεοχάρη αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς μόλις χθες ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας στις εκλογές του 2019.

Και είναι βέβαια τουλάχιστον οξύμωρο από τη μία να ζητά την ψήφο του αλεξανδρινού λαού και από την άλλη, όπως καταγγέλεται, να τον έχει "κάψει" ως Βουλευτής, δρώντας "εκδικητικά" εναντίον του. 

Ο κ. Χαλκίδης θα πρέπει να απαντήσει στις καταγγελίες του κ. Θεοχάρη και να εξηγήσει στον Αλεξανδρινό λαό τί τελικά ισχύει.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το βίντεο με την καταγγελία του κ. Θεοχάρη κατά του Μιχάλη Χαλκίδη

https://youtu.be/d2rHMjOGl_s?t=1h11m50s

 1 ταρταν

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το μισό ταρταν ολοκληρωμένο και το άλλο μισό ανολοκλήρωτο εδώ και δέκα χρόνια. Οι αθλητές της πόλης έχουν αγανακτήσει με την καθυστέρηση αυτή, η οποία δημιουργεί τεράστια προβληματα, ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές που αθλούνται προκειμένου να πάρουν μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις.

2 ταρταν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 326 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top