Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
18 Μαϊ 2018

Εύστοχη παρέμβαση Κιρκιλιανίδη για το γιαπί του Γυμναστηρίου στο Λιανοβέργι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και προ ημερησίας διάταξης ετέθη ερώτημα προς τον δήμαρχο σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Αθλητισμού και αν υπήρξαν δεσμεύσεις.

Με την ευκαιρία αυτή ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Γιάννης Κιρκιλιανίδης άδραξε την ευκαιρία να αναδείξει το πρόβλημα που αφορά το Κλειστού γυμναστηρίου ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ το οποίο παραμένει ΓΙΑΠΙ για πολλά χρόνια και για το οποίο δεν έγινε καμιά συζήτηση ούτε από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη αλλά ούτε και από την σημερινή διοίκηση.

Το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο ξεκίνησε να κατασκευάζεται λίγο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες και με χρήματα από το ΕΛΛΑΔΑ 2004. Δυστυχώς όμως οι καθυστέρηση της κατασκευής του έργου είχε σαν αποτέλεσμα να εκπνεύσει ο χρόνος χρηματοδότησης του προγράμματος με αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο Τ11 να παραμείνει όπως δείχνει η φωτογραφία.
Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης ρώτησε τον κ. δήμαρχο αν έθεσε το πρόβλημα στον Υπουργό και αν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλισθούν χρήματα για την αποπεράτωση του. Επίσης ζήτησε να μάθει για την πορεία του επίσης ημιτελούς ΤΑΡΤΑΝ στο δημοτικό Στάδιο και τι πρόκειται να γίνει.

Τ11

Απαντώντας ο κ. δήμαρχος είπε ότι για το συγκεκριμένο ΓΙΑΠΙ του κλειστού Γυμναστηρίου ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ δεν έγινε εκτεταμένη συζήτηση με τον Γ. Γραμματέα, όμως δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα τον ενημερώσει ώστε στην συνέχεια να αναζητηθεί τρόπος χρηματοδότησης για την αποπεράτωση του έργου. Ίσως σε κάποια προσεχή δημοτική συνεδρίαση να υπάρξει και εκτενή ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από τον πρώην δήμαρχο Πλατέως και μετέπειτα Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη για τους λόγους που χάθηκαν τα χρήματα από το ΕΛΛΑΔΑ 2004 και έτσι έχουμε άλλο ένα ΓΙΑΠΙ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 302 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top