Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
07 Σεπ 2018

Με 7 θέματα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την Τετάρτη 12η Σεπτεμβρίου, και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Λήψη απόφασης για την υποχρεωτική αναμόρφωση των Πινάκων Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου πρακτικού ανοιχτού διαγωνισμού του έργου: "ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" (Α.Μ. 66/2016).

3. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο : "Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και προμήθεια ανταλλακτικών".

4. Λήψη απόφασης :
Α.για την έγκριση ή μη της μελέτης υπ΄αριθμόν 18/2018 με τίτλο "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Υπηρεσίας Δόμησης και Καθαριότητας
Β.για τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας και
Γ.για την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»(ΑΜ 29/2018/ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

6. Λήψη απόφασης για α) ορισμό δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

7. Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης δικηγόρου επί της με αριθμό 1526/2018 απόφασης του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ, β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 137 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top