Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
11 Σεπ 2018

Τα παιδιά της Αλεξάνδρειας να περιμένουν!!! - Προτεραιότητα έχουν άλλοι! Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας συζητήθηκε ο νέος κανονισμός λειτουργίας των Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Αλεξάνδρειας και του Πλατέος. Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλεδίου κ. Τσολάκης, ο οποίος πέραν των άλλων είπε ότι οι Βιβλιοθήκες έχουν μεγάλη ανάγκη από αγορά βιβλίων. Αποκάλυψε επίσης ότι τα 10.000 ευρώ που προβλέπονταν αρχικά στον προϋπολογισμό για αγορά βιβλίων περικόπηκαν στο 50% και έγιναν 5.000. Από αυτά δεν ξέρω πόσα τελικά δόθηκαν για βιβλία, είπε ο κ. Τσολάκης.

Στο ίδιο πλαίσιο ο επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών κ. Στέργιος Μίχος έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου καθώς όπως είπε η βιβλιοθήκη βασίζεται σε δωρεές βιβλίων από ιδιώτες αφού δεν εμπλουτίζεται με καινούργια.

Την ίδια στιγμή, στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο εγκρίθηκε να διαθέσει ο Δήμος το ποσό των 3.500 ευρώ για να εκδώσει το βιβλίο του Τάσου Τασιόπουλου.

Την ίδια στιγμή δηλαδή που περικότουμε κατά 50% τα κονδύλια για αγορά βιβλίων και η Βιβλιοθήκη στερείται νέων τίτλων, ο Δήμος θα δώσει από το υστέρημα των συμπολιτών μας 3.500 ευρώ για ένα βιβλίο, όταν τόσοι και τόσοι άλλοι τοπικοί συγγραφείς εκδίδουν τα βιβλία τους με δικά τους έξοδα

Δυστυχώς τα παιδιά της πόλης θα περιμένουν κι άλλο. Προτεραιότητα όπως φαίνεται έχουν κάποιοι άλλοι!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top