Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
13 Σεπ 2018

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ: Κίνδυνος να μείνουν εκτός δομής 12 περίπου παιδιά Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ

 Η νέα σχολική χρονιά άρχισε με προβλήματα για τα Παιδιά της Άνοιξης καθώς οι αιτήσεις παιδιών που έχουν υποβληθεί είναι περισσότερες από τις δυνατότητες φιλοξενίας της συγκεκριμένης δομής.

Έτσι περίπου 12 οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες βρέθηκαν στην πολύ δυσσάρεστη θέση να μην μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στο πρώτυπο αυτό σχολείο, ώστε να λάβουν τη φροντίδα και τη γνώση που μπορούν να τους παρέχουν το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου και οι άριστες δομές του κτιρίου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με 1.000.000 ευρώ από το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου συναισθανόμενη το πρόβλημα των οικογενειών, με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι καταβάλλει πρσπάθειες για να βρεθεί λύση, ενώ παράλληλα καλεί οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος να το κάνει.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και θα πρέπει να ενσκύψουμε σ'αυτό όλοι. Και ο Δήμος και η Περιφέρεια και να απευθυνθούμε σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, ίσως και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μια ακόμα φορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμιά οικογένεια και κανένα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν πρέπει να μείνει εκτός από αυτή τη δομή.

Ο πολιτισμός μας, όπως συνηθίζουμε να λέμε φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πιο αδύνατους της κοινωνίας μας. Ας αποδείξουμε λοιπόν στην πράξη τον πολιτισμό μας.

 

Παρακάτω η ανακοίνωση του Συλλόγου ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ανακοινώνει ότι: το ΚΔΗΦ ( Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ )
με διακριτό τίτλο ‘’Τα Παιδιά της Άνοιξης ‘’ δεν μπορεί πλέον να δεχτεί νέες αιτήσεις ωφελούμενων σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του και με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Σύλλογος κατανοώντας το πρόβλημα των οικογενειών, κατέβαλε και καταβάλει τις μέγιστες των προσπαθειών του. Οι ενέργειες βρίσκονται σε εξέλιξη (επέκταση αδείας, εύρεση χώρου χρήσης εντός των ορίων του Νομού ) για την υλοποίηση και την οριστική λύση του προβλήματος.
Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει προς τη θετική έκβαση της υπόθεσης να ενεργοποιηθεί άμεσα.

Με τιμή & Σεβασμό
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top