Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
29 Νοε 2018

Ρελάνς Γκυρίνη στο θέμα του καθαρισμού των καναλιών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το θέμα του καθαρισμού των καναλιών στον πρώην δήμο Αντιγονιδών είχε πάρει μεγάλη διάσταση τους τελευταίους μήνες.

Ο Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Κίμωνας Παράσχου είχε σηκώσει ψηλά το θέμα κατηγορώντας τη διοίκηση του δήμου ότι πρόκειται για ένα έργο μαϊμού, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Τα 29.000 κυβικά μέτρα φερτών υλικών που προβλέπονταν ότι θα καθαρίζονταν από τα κανάλια θα έπρεπε να σχηματίΖουν βουνά, ισχυρίζονταν ο Κίμωνας Παράσχου.
Το θέμα πήρε μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις όταν η Επίτροπος του Ελεγκτικού συνεδρίου στη Βέροια αρνήθηκε να γίνει η πληρωμή του εν λόγω έργου, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά στους δημότες.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Ελεγκτικό συνέδριο στην Αθήνα προκειμένου να ελεγχθεί και η απόφαση που δημοσιοποιήσαμε στον ΠΟΛΙΤΗ την περασμένη εβδομάδα δικαίωσε το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ήταν η σειρά του Δημάρχου να επιτεθεί στον Κίμωνα Παράσχου.

Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης ο κ. Γκυρίνης κάνοντας ρελάνς, δεν υπερασπίστηκε απλά τη νομιμότητα του έργου αλλά πήγε ένα βήμα παρακάτω και κατηγόρησε τον Κίμωνα Παράσχου ότι με τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα προσπάθησε να σπιλώσει πρόσωπα και να προσάψει παρανομίες στη διοίκηση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης ήταν ο εργολάβος ο οποίος ταλαιπωρήθηκε άδικα και καθυστέρησε να πληρωθεί εξαιτίας των άσκοπων ενεργειών του κ Παράσχου. Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι ο Κ Παράσχου δεν θα επιχειρήσει να πλήξει ξανά επαγγελματίες του Δήμου που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Ο κ. Παράσχου από την πλευρά του υπερασπίστηκε των θέσεών του λέγοντας ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου μιλά για ΣΥΓΓΝΩΣΤΗ ΠΛΑΝΗ που στη νομική ορολογία σημαίνει ότι έχει γίνει παρανομία χωρίς να γνωρίζουν οι ενεργούντες ότι έκαναν παρανομία.

Πέραν της εξέλιξης της υπόθεσης, ο κριτικός έλεγχος που έκανε ο Κίμωνας Παράσχου έιναι σωστός. Αυτή άλλωστε είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Να ελέγχει την εξουσία.

Ίσως ο τόνος να ήταν λίγο υψηλότερος αλλά είναι προτιμότερη η λίγο υπερβολική κριτική από την καθόλου κριτική.
Αρκεί να μην υπάρχουν ύβρεις και λαϊκισμοί.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top